Ljubljana, Vič Rudnik, Rudnik

Petsobno stanovanje

Cena: 245.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PS00793NA
Vrsta: stanovanje
Tip: petsobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: Rudnik
Področje: Vič Rudnik
Leto izgradnje: 2007
Nadstropje: 2.
Velikost: 112,70 m²
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, kurilno olje
Ostalo: balkon, parkirno mesto

Ponujamo vam priložnost za nakup 5-sobnega stanovanja v mirnem in naravnem okolju v Ljubljani Rudnik, blizu Ižanske ceste, le nekaj minut vožnje od živahne Ljubljane. To stanovanje predstavlja popolno ravnovesje med mestnim udobjem in naravno lepoto.

Stanovanje se nahaja v večstanovanjski hiši, ki je bila zgrajena leta 2007. Svoj dom boste našli v drugem nadstropju in uživali v površini 112,7 m2, ki je premišljeno razporejena. Stanovanje se ponaša z dnevnim prostorom, kuhinjo ter jedilnico, ki vam nudijo prijeten ambient za druženje in sprostitev. Poleg tega boste imeli na voljo štiri spalnice, ki vam zagotavljajo dovolj zasebnosti. Ogrevanje je na kurilno olje, medtem ko klimatska naprava omogoča prijetno temperaturo skozi vroče poletne dni.

Lokacija stanovanja je več kot idealna. Hitro in enostavno dostopate do priključka na obvoznico ter avtocesto, hkrati pa ste v trenutku v centru Ljubljane. Številne rekreacijske poti in sprehajalne steze vam omogočajo sproščeno preživljanje prostega časa, ne da bi se oddaljili od svojega doma. V bližini je prav tako avtobusna postaja.

Za vaš jekleni konjiček je poskrbljeno, saj imate na voljo eno parkirno mesto z možnostjo dokupa dodatnega parkirnega prostora.

Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Nada Naumoska
Številka licence:
0289802869
GSM:
040 899 299
Telefon:
012307070
Email:
nada.naumoska@svet.si