Istarska županija, Vodnjan, Peroj

Samostojna hiša

Cena: 200.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00795
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Istarska županija
Lokacija: Peroj
Področje: Vodnjan
Leto izgradnje: 1995
Velikost: 102,00 m²
Parcela: 662,00 m²

Peroj se nahaja na jugozahodni obali južne Istre s čudovitim pogledom na Fažanski kanal in Brionsko otočje. Administrativno spada v občino Vodnjan, od katere je oddaljeno 6 kilometrov, od Pule pa 10 kilometrov.

Prodamo hišo v skupni izmeri 102 m2 , razdeljeno na dve etaži , pritličje in nadstropje s kletjo. V pritličju je hodnik, kuhinja, dve spalnici in kopalnica. Iz prvega nadstropja, kjer se nahaja mansarda, je panoramski pogled na morje.

Dodatne informacije o hiši:

  • mirna lokacija obdana z naravo
  • PVC vrata in okna
  • velik vrt
  • pogled na morje

Hiša je bila zgrajena leta 1995, je  legalizirana in ima gradbeno dovoljenje. Naša dokumentacija je urejena, ima priključek za elektriko in vodo.

Nepremičnina se nahaja na parceli velikosti 662 m2 in je potrebna delne adaptacije . Hiša je idealna za nekoga, ki ima idejo, kako tako stari stavbi vrniti življenje in hkrati ohraniti njen prvotni značaj.

Lokacija hiše ponuja možnost za mirno družinsko življenje v bližini vseh dobrin. Morje je od hiše oddaljeno le približno 10 minut, a na enaki razdalji so tudi drugi objekti, potrebni za vsakdanje življenje.

Prodajo opravlja naša partnerska agencija Premium nekretnine iz Pule (www.premiumnekretnine.hr). Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 3% pogodbene vrednosti + DDV.

Pisarna
Telefon:
01 230 70 70
Email:
info@svet.si