Osrednjeslovenska, Vrhnika, Lesno Brdo

Skladišče poslovni prostor

Cena: 4.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: OP00819AZ
Vrsta: poslovni prostor
Tip: skladišče
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Lesno Brdo
Področje: Vrhnika
Leto izgradnje: 2014
Nadstropje: pritličje
Velikost: 500,00 m²

Posredujemo pri oddaji skladišča v poslovni stavbi v poslovni coni Lesno Brdo. Objekt se nahaja poleg AC, od Ljubljane pa je oddaljen približno 12 km. Stavba je odlično vzdrževana in ima urejene vse priključke kot so ogrevanje in hlajenje, elektrika in optika. V stavbo je omogočen 24 urni dostop.

Skladišče v pritličju obsega cca 500 m2, višina skladišča 7 metrov. Opremljeno je z dvižno ploščadjo za zgornje skladišče, ima 1 vhod za prejem robe in 1 izhod za izdajanje robe, pisarno za skladiščnike z garderobnimi omarami, sanitarije v neposredni bližini. V skladišču je 1 multi funkcijski viličar Toyota na dizel in električni regalni viličar Clark + 3 ročni paletarji. V skladišču je tudi tehtnica za tehtanje materiala.

Skladišče je opremljeno z vsemi sistemi varovanja. Skladišču pripada še zunanje parkirišče med obema vhodoma v skladišče dolžine 25 metrov in širine 3 metre, za raztovarjanje in nakladanje, to je v souporabi glede dostave in odpreme blaga.

Cena najema z vso pripadajočo 4.000,00 € + ddv + stroški. V ceno najema skladišča ni vključena uporaba viličarja.

Okvirni stroški:

  • V ceni eno parkirno mesto za skladišče ki je v souporabi z drugim najemnikom, katero je predvideno za razkladanje in nakladanje tovornih vozil, za zaposlene strošek najema 20,00 € na mesec

  • Skupna uporaba toaletnih prostorov, strošek 12,00 € mesečno po osebi, v ceno je zajet material za toaletne prostore + čiščenje le teh.

  • Strošek elektrike po odštevalnem števcu

Ob vselitvi se plača varščina v višini dvomesečne najemnine. Poslovni prostor je na voljo za dolgoročni najem. Vabljeni na ogled!

Andraž Žele
Številka licence:
03212
GSM:
040 377 067
Telefon:
040377067
Email:
andraz.zele@svet.si