Ljubljana, Vič Rudnik, Vrhovci

Dvojček hiša

Cena: 469.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00828NA
Vrsta: hiša
Tip: dvojček
Regija: Ljubljana
Lokacija: Vrhovci
Področje: Vič Rudnik
Leto izgradnje: 1959
Leto prenove: 2023
Velikost: 154,20 m²
Parcela: 234,00 m²
Oprema: radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin
Ostalo: balkon, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

Moderno adaptirana enota dvojčka

Posredujemo pri prodaji moderno adaptirano enoto dvojčka v mirnem naselju Vrhovci v Ljubljani. S celovito prenovo in osvežitvijo je ta hiša pripravljena za takojšnjo vselitev. Privoščite si udobje in stil, ki ga prinaša to sodobno bivališče.

Odlična lokacija z možnostjo parkiranja

Hiša stoji na odlični lokaciji ob cesti na Vrhovce, kar pomeni, da se boste lahko hitro in enostavno povezali tako z mestnim središčem kot tudi z avtocesto. Poleg tega so na voljo kar tri parkirna mesta.

Prostoren razpored in veliko možnosti

Hiša se razteza čez štiri etaže: polklet, pritličje, 1. nadstropje in mansarda. V spodnji etaži je možnost preureditve v manjše enosobno stanovanje z lastnim vhodom, kar odpira vrata različnim možnostim uporabe, kot na primer oddaja ali prilagajanje po lastnih željah.

Popolna prenova

Hiša je bila temeljito prenovljena in prebeljena, kar ji daje svež in sodoben videz. Pohvali se lahko z naslednjimi značilnostmi: 3 parkirna mesta, 2 kopalnici, 4 spalnice, balkon, dvorišče, v polkleti družabni prostor ali možnost preureditve v manjše stanovanje.

Urejena okolica

Leta 2023 so bili izvedeni številni posodobitveni ukrepi, vključno z novo fasado, tlakovci, laminatom v sobah, notranjimi vrati, stikali, in vtičnicami. Leta 2019 so bila zamenjana okna, 1995 streha, keramika na stopnišču, kopalnica in wc, električna napeljava ter vodovodne inštalacije.

Povezava in infrastruktura

Nepremičnina se nahaja v bližini Poti spominov in tovarištva, ponuja veliko zelenih površin in vso potrebno infrastrukturo, vključno z OŠ Vrhovci, vrtcem Vrhovci, postajališčem LPP in hipermarketom Spar. Zaradi hitre dostopnosti do centra mesta in avtoceste, bo vaše vsakodnevno življenje lažje in bolj priročno.

Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

Andraž Žele
Številka licence:
03212
GSM:
040 377 067
Telefon:
040377067
Email:
andraz.zele@svet.si