Istarska županija, Kanfanar, Šorići

Samostojna hiša

Cena: 1.300.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00832
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Istarska županija
Lokacija: Šorići
Področje: Kanfanar
Leto izgradnje: 2009
Leto prenove: 2021
Velikost: 388,00 m²
Parcela: 762,00 m²

Šorići so majhna vasica v bližini Rovinja, ki ima edinstven in očarljiv značaj, značilen za številne istrske vasice italijanskega porekla. Zaznamuje ga tradicionalna istrska arhitektura z rustikalnimi kamnitimi hišami.
Ta impresivna nepremičnina se nahaja v osrčju narave in je od morja oddaljena le 3000 metrov. Zgrajen je v dveh etažah, njegova skupna površina pa je 388 m2. Kamnita hiša je kombinacija razkošja, elegance in funkcionalnosti ter zagotavlja idealen dom za tiste, ki iščejo vrhunski življenjski prostor.
Hiša je sestavljena iz pritličja in prvega nadstropja. V pritličju je notranja shramba in pralnica, tehnični prostor, prostoren odprt prostor za dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. Vzdolž hodnika je WC za goste in 2 spalnici z lastnimi kopalnicami ter neposrednim dostopom do vrta in bazena.
V prvem nadstropju sta 2 spalnici, vsaka s svojo kopalnico, francoskim balkonom ter spalnica s prostorno garderobno sobo in izhodom na prostorno zgornjo teraso, ki se razprostira na cca 50 m2.
 

Dodatne informacije :

• kakovostna gradnja
• 5 spalnic z lastno kopalnico
• video nadzor in alarmni sistem
• ogrevan bazen s hidromasažo
• elegantna notranjost
• ogrevanje in klimatizacija električno vodena s toplotno črpalko z ventilatorskimi konvektorji
• sončni kolektorji
• Internet Starlink
• ogrevan bazen
 
Prostorno dvorišče velikosti 525 m2 je urejeno tako, da se odlično ujema z okolico, v njem pa se nahaja ogrevan bazen s hidromasažo. Ob vhodu je pokrito parkirišče za dva avtomobila in shramba z možnostjo polnjenja električnih vozil. Prostorno spodnje parkirišče omogoča dovolj prostora za večje število vozil.

Za dodatno izboljšanje energetske učinkovitosti so bili nameščeni sončni paneli. Oprema, kot je internet Starlink, WiFi avdio/video sistem z LP ploščami, luksuzno vrtno pohištvo Royal Botania in aparati industrijskega razreda Lotus v letni kuhinji so le nekateri od pokazateljev, koliko pozornosti je bilo posvečeno vsaki podrobnosti.

Za ohranitev avtentičnosti so s stare istrske hiše odstranili zunanje stopnice in ograjo. Dizajnersko pohištvo je kombinirano s starimi istrskimi komodami in vitrinami. Dodaten čar hiši dajejo različne vaze, amfora in bridge miza.

Ogrevan bazen ima  slano vodo, ki zagotavlja visokokakovostno vodo brez klora.

Poleg glavne parcele je gradbeno zemljišče (4621 m2) na katerem se nahaja vrtna hiša velikosti 33 m2, ki ponuja 17 m2 bivalne površine in 16 m2 shrambe. Parcela ima ločen vozni vhod, ki je povezan s cesto, dostop pa je mogoč iz glavne parcele.
 

Nepremičnina se prodaja kot hiša ločeno po ceni 1.300.000 evrov ali skupaj z gradbeno parcelo 4621 m2 za 1.993.150 evrov.


Pogoj prodajalca je, da kupec plača del agencijske provizije v višini 3% + DDV.

Zainteresirani za nakup pokličite ali pošljite sporočilo na: Matea Miočević, gsm +385 99 529 85 41 (Whatsapp in Viber) ali e-mail matea@premiumnekretnine.com.

 

Pisarna
Telefon:
01 230 70 70
Email:
info@svet.si