Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Trisobno stanovanje

Cena: 299.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PS00851SI
Vrsta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Ljubljana
Lokacija: Bežigrad
Področje: Bežigrad
Leto izgradnje: 1951
Leto prenove: 2011
Velikost: 81,35 m²

Posredujemo pri prodaji trisobnega stanovanja v urejenem nižjem večstanovanjskem objektu za Bežigradom. Objekt je dobro vzdrževan,  ima upravnika ter vse priključke. 

Stanovanje ima funkcionalen tloris in  je  vzdrževano. Okna so bila menjana leta 2011, prenovljena sta bila tudi kopalnica in wc, parket je bil prebrušen, vgrajena so bila protivlomna vrata. Sicer pa  je v prvotnem stanju. Skupaj s stanovanjem se prodaja tudi GARAŽA velikosti 15m2, v izključni uporabi pa je

še zemljišče velikosti cca 20 m2.

Ogrevanje prostorov je centralno, ogrevanje sanitarne vode na elektriko. Stroški so nizki.

V objektu ni dvigala, prav tako ni kleti.

Obsega:  predsobo, kopalnico, wc, bivalno kuhinjo s priročno shrambo, 2 spalnici in dnevno sobo z izhodom na zaprt balkon. Stanovanje je opremljeno in pripravljeno za vselitev po dogovoru, načeloma v roku 3 mesecev od nakupa.

 Ima J/S lego ter  odprt pogled.

Je na izredno privlačni lokaciji, ki omogoča hiter in enostaven dostop do obvoznice ter centra mesta, kar je še posebej priročno za tiste, ki se vsakodnevno vozijo v službo ali šolo.

V bližini je  vsa potrebna infrastruktura, vključno s šolami, vrtci, javnim prevozom (LPP), pošto, bankami in fakultetami. Rekreacijske površine  so prav tako v neposredni bližini, kar ponuja možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Parkiranje je urejeno v okolici objekta na parkiriščih, ki so rezervirana  za stanovalce objekta.  

Stanovanje je zk urejeno, objekt ima urejeno gradbeno dovoljenje.

Vabljeni na ogled !

Pogoj lastnika za sklenitev posla je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove. Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo.

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si