Osrednjeslovenska, Grosuplje, Šmarje-sap

Samostojna hiša

Cena: 489.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: Hisa 3
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Šmarje-sap
Področje: Grosuplje
Leto izgradnje: 2023
Nadstropje: P+1+M
Velikost: 144,96 m²
Parcela: 489,39 m²
Oprema: klima, talno ogrevanje, optika, kabelska televizija, kabelski internet, vrt, družinam prijazno (bližina parkov, vrtcev,..), dovoljeni hišni ljubljenčki
Ostalo: terasa, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga

Moderna zasnova

Pri naselju Šmarje-Sap se nahaja pravi biser - samostojne hiše z izjemnim dizajnom in funkcionalnostjo. Zgrajene z najnovejšimi materiali in skladno z evropskimi standardi, te domove krasi izjemna kakovost in udobje, obenem pa omogočajo ekstremno nizke obratovalne stroške.

Zakaj izbrati dom v projektu Šmarju Sap?

  • Takoj vseljiva hiše: hiše so popolnoma pripravljene za takojšnje bivanje, brez čakanja ali zamud.
  • Pridobljeno uporabno dovoljenje: brezskrbno se vselite v dom, ki ima vse potrebne dokumente in dovoljenja.
  • Hiša na ključ: prihranite svoj dragoceni čas. Vse, kar potrebujete, so še pohištvo in svetila, da napolnite prostor s svojim osebnim pridihom.
  • Pasivna gradnja: ekstremno nizki stroški obratovanja, ki jih prinaša sodobna pasivna gradnja.
  • Sončna elektrarna, ki je priključena v omrežje: energetsko učinkovita  rešitev, ki vam omogočajo samostojno oskrbo z električno energijo in stalne nizke stroške porabe električne energije.

Inovativna gradnja za udobno življenje

Montažne pasivne hiše so neprekosljive na tržišču zaradi svoje revolucionarne kombinacije izjemne energetske učinkovitosti in visoke kakovosti bivanja. Njihova gradnja omogoča ne le izjemno varčevanje z energijo, ampak tudi udobno, zdravo in trajnostno bivanje. Z nizkimi obratovalnimi stroški, popolnim udobjem ter okolju prijazno naravnanostjo postavljajo standarde za prihodnost gradnje in nudijo optimalno izkušnjo doma.

Vrhunska razporeditev za brezskrbno bivanje

Te domove odlikuje premišljena razporeditev prostorov, ki zagotavlja najvišjo stopnjo udobja in zasebnosti. Pritličje ponuja dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico ter izhodom na čudovit vrt s teraso. V nadstropju najdete spalnico z garderobo, kopalnico ter dve otroški sobi, ločeno kopalnico in utility, ki bodo zadostile vašim potrebam. Tako imate vse skupaj v prvem nadstropju kar 4 sobe.

Okolica hiše in parkiranje

Pri ureditvi parcele so posebno pozornost namenili prijetnemu kotičku, kjer si lahko uredite prostor za druženje v poletnih mesecih ter nadstrešek za dva avtomobila. Dostop do vašega doma je enostaven, saj parcela leži ob asfaltirani cesti.

Energetsko samozadostna hiša

S pomočjo sončne elektrarne, integrirane v strešno konstrukcijo, lahko sami proizvajate električno energijo, ki jo uporabljate za razsvetljavo, ogrevanje, prezračevanje in gospodinjske aparate.

Popolno udobje za vaš dom

Pri opremljanju hiše je prodajalec sodeloval le z najboljšimi partnerji. Vhodna vrata, izdelana s strani prestižnega slovenskega proizvajalca Pirnar, toplotna črpalka Viessmann in sistem za prezračevanje Viessmann ter okna proizvajalca AJM, če naštejemo le nekaj priznanih proizvajalcev katerih proizvodi so vgrajeni v hiše. Vsaka hiša ima talno ogrevanje. Toplotna črpalka in možnost kasnejše namestitve klime ter talnega hlajenja pa vam zagotavljajo idealno temperaturo skozi vse letne čase.

Svež zrak in prostorska klima

Zahvaljujoč kontroliranemu prezračevanju je vašemu domu 24-urno zagotovljen dotok svežega zraka, kar bo še posebej cenili tudi alergiki.

Udobna lokacija z vso potrebno infrastrukturo

Nepremičnine se nahajajo v bližini vrtca, šole, trgovine, lekarne, banke in pošte. Hkrati pa vam lokacija omogoča kakovostno urbano življenje, bližino narave ter hiter dostop do mesta - AC priključek Šmarje-Sap je oddaljen manj kot 1 km, do Ljubljane pa le 10 km.

Posebna ugodnost za družine

Družine s šoloobveznimi otroki bodo cenile prevoz s kombijem do osnovne šole v dopoldanskem času ter nazaj domov popoldne.

 

Hiše so že zaključene in pripravljene za vselitev!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Jaka Petek
GSM:
051 245 035
Telefon:
01 230 70 70
Email:
jaka.petek@svet.si