Ljubljana, Vič Rudnik, Vrhovci

Garsonjera stanovanje

Cena: 600,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: OS03034SI
Vrsta: stanovanje
Tip: garsonjera
Regija: Ljubljana
Lokacija: Vrhovci
Področje: Vič Rudnik
Leto izgradnje: 2022
Nadstropje: pritličje
Velikost: 25,10 m²
Parcela: 23,80 m²

Posredujemo pri oddaji opremljene garsonjere na Vrhovcih. Stanovanje je v pritličju novozgrajenega moderno zasnovanega nižjega objekta z dvigalom,  je svetlo in ima cca 25 m2 atrija.

Priključki so vsi, okolica je mirna in urejena. 

Obsega: predprostor, kopalnico ter dnevni prostor (z izhodom na atrij) s kuhinjo in jedilnico,  v kleti objekta pa mu pripadata  še eno fiksno parkirno mesto in prostorna shramba.

V bližini so vsa potrebna infrastruktura, rekreacijske površine in sprehajalne poti, lokacija pa omogoča tudi hiter in enostaven dostop do AC priključka in obvoznice ter centra mesta.

Stanovanje se oddaja dolgoročno,  skrbnemu in urejenemu najemniku in  je takoj vseljivo. Primerno  je samsko osebo brez  domačih živali.

Vabljeni na ogled!

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla je, da najemnik prevzame v plačilo del stroškov agenciji za  pripravo dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine,  pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja tj. najemnik pri oglaševani najemnini plača 600,00 EUR plus 22% DDV.

 

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si