Osrednjeslovenska, Vodice, Vodice

Samostojna hiša

Cena: 1.200.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH03042SI
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Vodice
Področje: Vodice
Leto izgradnje: 2012
Leto prenove: 2022
Velikost: 230,00 m²
Parcela: 600,00 m²

Posredujemo pri prodaji novejše, moderno zasnovane samostojne hiše na odlični lokaciji.

Stoji na ravni sončni parceli velikosti 600 m2 v mirnem in urejenem naselju enostanovanjskih družinskih hiš v najbolj elitnem delu Vodic.

Dovoz do hiše je urejen po lokalni občinski asfasltirani cesti.

Hiša obsega dve etaži P+1, ki se razprostirata na 230 m2 neto bivalne površine. Streha je  enokapnica, parkiranje za 4 avtomobile je urejeno pod nadstreškom in na delu parcele.

V hiši je višina prostorov med 285 in 305 cm.

V pritličju so: vetrolov, garderobna soba, prostoren dnevno-bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo, tehnični prostor/kurilnica, welness prostor s finsko savno znamke Tylö (avtomatsko upravljanje in uravnavanje vlage), fitnes soba ter prostoren pomožen prostor, ki se uporablja kot lopa.

Iz dnevne sobe sta izhoda na dve terasi, manjša 15m2 je obrnjena na JZ, večja obrnjena na V (24m2) opremljeni z modernim vrtnim pohištvom ter obloženi z izredno trpežnim afriškim lesom (cumaru), ki ga odlikujejo odlična trdota, stabilnost in obstojnost.

Vrt  je izredno lep in urejen na novo (nova pergola 6 x 4m, okrasna trava, grmički ter ostalo rastlinje) ter v celoti ograjen z novo ogrado iz lovorikovcev.  Večino površine vrta prekriva umetna trava naravnega videza, z dolgo življenjsko dobo.

V prvem nadstropju so: glavna spalnica s prostorno kopalnico in izhodom na teraso 24m2 , 3 otroške sobe – vse z izhodom na balkon, garderobna soba, utility, kopalnica in delovna soba oziroma pisarna z dvema delovnima prostoroma.

Hiša je klasične gradnje, opremljena z modernim pohištvom višje kakovosti, izdelanim po meri. Tla v bivalnih prostorih so obložena s hrastovim parketom, ponekod s kvalitetnejšo tekstilno talno oblogo (garderoba, spalnica, fitnes).

Bela tehnika višjega cenovnega razreda, je, kakor tudi večina opreme, nova. Okna znamke Aluk so aluminijasta troslojna, fasada debeline 16 cm je klasična.

V objektu so vgrajene tudi pametne napeljave, ki omogočajo kvalitetno in udobno bivanje ter enostavno upravljanje z elektronskimi napravami (videonadzorni sistem, alarmni sistem znotraj in zunaj hiše, hlajenje, senčenje, razsvetljava ipd.)

Ogrevanje prostorov je talno na plin, s kaminom na razpih ter s klimatskimi napravami.  Ogrevanje sanitarne vode je na elektriko (toplotna črpalka), hiša pa ima vgrajeno tudi polnilnico za električno vozilo. Hlajenje prav tako omogočajo klimatske naprave, ki so vgrajene v vseh spalnicah in hodnikih.

Odlična lokacija omogoča hiter in enostaven dostop do AC priključka Vodice (pred kratkim je bila zgrajena nova obvoznica, zaradi katere se je med drugim izboljšala tudi kakovost bivanja naselja). V neposredni bližini je  vsa osnovna infrastruktira (trgovina, pošta, vrtec, šola, LPP,...).

Za objekt je pridobljeno gradbeno dovoljenje, zk je urejen, brez bremen in vseljiv po dogovoru.

Vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si