Ljubljana, Šiška, Šiška

Večnamemben poslovni prostor

Cena: 1.100.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PP03043SI
Vrsta: poslovni prostor
Tip: večnamemben
Regija: Ljubljana
Lokacija: Šiška
Področje: Šiška
Leto izgradnje: 1960
Velikost: 285,64 m²
Parcela: 779,00 m²

Posredujemo pri prodaji  gostinsko-nastanitvenega objekta na odlični lokaciji  v bližini centra. 

V pritličju objekta je delujoč gostinski lokal, v nadstropju pa so 4 na novo izdelane sobe. Objekt je od centra mesta oddaljen cca 10 minut hoje, v neposredni bližini pa so tudi vsa potrebna infrastruktura, rekreacijske površine, sprehajalne poti,  itd. Parkiranje za 10 avtomobilov je zagotovljeno na sosednji lastniški parceli.

Sobe imajo lastno kopalnico, vsaka meri cca 20m2, imajo pa tudi skupno teraso s pogledom na Šišenski hrib. Sobe, ki so v  stilu city chic in  so opremljene z  brezžičnim internetom, klimatsko napravo, LCD televizorjem, pisalno mizo, sefom, mini barom, ipd.,  so praktično skozi celo leto zasedene s kratkoročnim najemom in predstavljajo precejšenj delež  donosa iz obeh dejavnosti.

Gostinski lokal, ki je razporejen po pritlični etaži, obratuje in obsega: deloma pokrito zunanjo teraso, kuhinjo s pripravljalnico, hladilno komoro ter skladiščem, glavno jedilnico ter jedilnico z bifejem  za goste nastanitvenih kapacitet,  bar,  ter ločene snitarije. 

Objekt je v dobrem stanju in ima pridobljeno dovoljenje za objekt daljšega obstoja. Na parceli, na kateri stoji objekt in meri 345 m2, sta sicer dopustni nadzidava  do višine (K)+P+1+Po in dozidava obstoječega objekta. Na sosednji parceli, velikosti 434 m2, kjer so trenutna parkirišča pa je med drugim dopustna nadzidava in prizidava objekta s hotelsko namembnostjo (CC SI 12111 Hotelske in podobne sobe za kratkotrajno nastanitev), nad pritlično etažo pa se lahko uredijo tudi stanovanja, pri čemer morajo biti v objektu umeščene najmanj 3 bivalne enote (CC SI 11220).

Odlična priložnost za investitorje, vabljeni na ogled!

Pogoj lastnika za sklenitev posla je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove. Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo.

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si