Gorenjska, Cerklje na Gorenjskem, Šmartno

Trisobno stanovanje

Cena: 1.200,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: OS03055AZ
Vrsta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Gorenjska
Lokacija: Šmartno
Področje: Cerklje na Gorenjskem
Leto izgradnje: 2023
Nadstropje: 2.
Velikost: 95,80 m²

Posredujemo pri oddaji popolnoma novega trisobnega varovanega stanovanja v novi soseski oskrbovanih stanovanj Taber v Šmartnem pri Cerkljah na Gorenjskem. V neposredni bližini stanovanja sta dom upokojencev in manjša zasebna klinika, ki nudi storitve fizioterapije, zobozdravnika ipd. Nekaj minut vožnje so tudi najbližja trgovina, zdravstveni dom, lekarna, pekarna in knjižnica.

Stanovanje obsega: osrednji prostor z opremljeno kuhinjo, jedilnico in izhodom na prostorno teraso, hodnik/predprostor, dve spalnici in kopalnico (priložen tloris stanovanja). Stanovanje je v celoti opremljeno z novo, po meri narejeno opremo in še nikoli vseljeno. Prilagojeno je starejšim in gibalno oviranim osebam. Pripada mu pokrito parkirno mesto in velika shramba v kletnih prostorih.

Objekt ponuja večji skupni večnamenski prostor primeren za druženje stanovalcev, družabnim aktivnostim, izobraževanjem in podobno. V prostoru je na voljo manjša kuhinja z mizami in stoli, del prostor je namenjen branju, dela pa gledanju televizije.

Stanovanje je na voljo takoj in za dolgoročni najem. Varščina po dogovoru. Vabljeni na ogled!

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla je, da najemnik prevzame v plačilo del stroškov agenciji za pripravo dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja tj. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1200 EUR plus 22% DDV.

Andraž Žele
Številka licence:
03212
GSM:
040 377 067
Telefon:
040377067
Email:
andraz.zele@svet.si