Osrednjeslovenska, Domžale, Vir

Zazidljivo zemljišče

Cena: 195.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PZ03059SI
Vrsta: zemljišče
Tip: zazidljivo
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Vir
Področje: Domžale
Velikost: 926,00 m²

Posredujemo pri prodaji zemljišča na odlični lokaciji v Viru pri Domžalah. Zemljišče velikosti 926 m² je ravno, pravokotne oblike in ima urejen dostop po javni asfaltni cesti. Je zazidljivo in spada v območje stavbnih zemljišč: osrednja območja centralnih dejavnosti.

Dovoljena je gradnja eno-, dvo-, in večstanovanjskih stavb, hotelskih stavb, gostiln in restavracij, stavb za šport, drugih poslovnih stavb ipd. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura: LPP, trgovina, pošta, banka, šola, vrtec in zdravstveni dom, kar omogoča udobno bivanje in poslovanje.

Gre se za hitro razvijajoče lokacijo z odličnimi pogoji za investicije. V zadnjih letih je bilo v okolici veliko razvojnih projektov, ki so povečali privlačnost območja za prebivalce in podjetnike. Lokacija je idealna za vse, ki želijo investirati v območje z velikim potencialom za rast in razvoj. Odlična prometna povezava, bogata infrastruktura ter mirno in prijetno okolje so samo nekatere od številnih prednosti, ki jih ponuja ta nepremičnina.


Pogoj lastnika za sklenitev posla je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove. Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo.

Vabljeni na ogled!

 

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si