Osrednjeslovenska, Škofljica, Želimlje

Samostojna hiša

Cena: 390.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH03064AZ
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Želimlje
Področje: Škofljica
Leto izgradnje: 1988
Velikost: 245,90 m²
Parcela: 7.305,00 m²
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Oprema: radiatorsko ogrevanje, kurilno olje, ogrevanje na drva, optika, vrt
Ostalo: terasa, garaža, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga, shramba

Predstavljamo vam priložnost za nakup prostorne samostojne hiše, ki se nahaja v čudoviti vasici Želimlje, le kratek čas vožnje iz Ljubljane. Ta idilična vasica v občini Škofljica je prava izbira za ljubitelje narave, saj je hiša obdana z impresivnimi 6.963m2 hrastovega gozda, kar vam bo omogočilo edinstveno doživetje življenja v sožitju z gozdom in zelenjem.

Prostorna in zanesljiva gradnja

Ta izjemna samostojna hiša je bila zgrajena leta 1988 in ponuja kar 245,9m2 bivalne površine na 3 nadstropjih - pritličju, nadstropju in mansardi. Gradnja hiše je temeljila na varnosti, saj ima kar 13 protipotresnih stebrov in je grajena do 9. potresne stopnje, kar vam bo zagotovilo brezskrbno bivanje v vseh vremenskih razmerah.

Udobno in toplotno učinkovito ogrevanje

Hiša je opremljena z dvema ločenima pečema, ki omogočata ogrevanje na trda goriva ali olje, povezani pa sta z avtomatiko in zalogovnikom, kar bo poskrbelo za optimalno toplotno udobje v vašem domu. Dodatno je na voljo tudi kamin, ki bo v hladnejših dneh pričaral še dodatno toplino in prijetnost.

Ustvarite svoje bivanjske sanje

Pritličje hiše obsega 88m2, nadstropje 106m2, in mansarda 96m2. Prostori so bili sprotno obnovljeni, kar vam omogoča, da svoje bivalne prostore prilagodite svojim željam in potrebam. Hiša vključuje garažo, kuhinjo, spalnice, sobe, dnevno sobo z jedilnico, kopalnice, predprostore in več shramb, kar bo zagotovilo prostorno in funkcionalno bivanje za vašo družino.

Tehnologija in gradbeno dovoljenje

Hiša je opremljena s tehnološkimi rešitvami, kot so optika, videonadzor in alarm, kar bo poskrbelo za dodatno varnost in udobje. 

Pokličite nas in se dogovorite za ogled.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Andraž Žele
Številka licence:
03212
GSM:
040 377 067
Telefon:
040377067
Email:
andraz.zele@svet.si