Hiša samostojna, prodaja Cena: 250.000,00 €

Ig, Podgozd

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH03011NN-LJ
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Leto izgradnje: 2000
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Ig
Lokacija: Podgozd
Energetski razred:
Velikost: 273,00 m²
Parcela: 745,00 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

IG, PODGOZD; posredujemo pri prodaji delno opremljene hiše z uporabno površino 139,60 m2 odnosno skupno površino 273 m2.

Hiša ima 3 etaže: nizko pritličje: hodnik,garaža za dve vozili, vinska klet,večnamenski prostor, kurilnica in WC. Pritličje: vhod, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso, večja soba, utility, WC ter prostor za izgradjo dodatne kopalnice.
Nadstropje: hodnik, ločeni WC, kopalnica, 3 sobe ter kabinet.

Ogrevanje je CK na olje in peč na drva. Napeljana je optika. Objekt je zgrajen na klasičen način do prve plošče, v nadaljevanju pa je postavljena montažna hiša izdelovalca Jelovica.

Hiša z vrtom in lesenim objektom je ob glavni cesti Ig - Zapotok na zelo sončnem zemljišču, saj je postavljena na nadmorski višini 497 m.
Do avtobusne postaje je samo cca 15 m, do centra prestolnice je cca 15 km. ZK stanje je urejeno.

Vabljeni k ogledu in nakupu vsi tisti, ki si želite novi dom v hiši v okolici Ljubljane, od ponedeljka do sobote. Z zelo nizkimi stroški je možno urediti dve ločeni stanovanjski enoti.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine!