Hiša vrstna, prodaja Cena: 195.000,00 €

Kamnik

Osnovne informacije o nepremičnini

Šifra oglasa: PH03014NN-LJ
Vrsta: hiša
Tip: vrstna
Leto izgradnje: 1930
Regija: Osrednjeslovenska
Področje: Kamnik
Lokacija: Kamnik
Energetski razred:
Velikost: 268,59 m²
Nadstropje: ni podatka

Nevenka Nikolič

Opis

KAMNIK, center; na Medvedovi ulici v neposrednji bližini centra mesta posredujemo pri prodaji vrstne hiše v 3/4 lasti.

Pritličje: 3 sobno stanovanje, kopalnica, ločeni WC, souporaba hodnika. Skupna izmera je 77,75 m2. Prostori v pritličju so primerni tudi za poslovno dejavnost. Na dvorišču objekta je prostor v izmeri
33,60 m2 kjer je možno zgraditi garsonjero.

Nadstropje:velika terasa 29,30 m2, hodnik, kopalnica z Wc-ejem, soba, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom ter izhodom na teraso.
Stanovanjske površine je 67,24 m2.

Mansarda je neizdelana s skupno površino cca 90 m2 z možnostjo izgradnje 3 sobnega stanovanja. K objektu pripada še zemljišče v zmeri 117 m2.
Okna so bila zamenjana leta 2017, električna in vodovodna napeljava pa leta 2004. Ogrevanje je na drva in elektriko, števci so ločeni, kabeljski internet. V neposrednji bližini sta avtovusna in železniška postaja, šola, vrtec, trgovine, banka in pošta.

K ogledu in nakupu vabimo vse tiste kupce, ki želijo imeti poslovni prostor in stanovanje pod eno streho ter vse potencialne investitorje, ki bi z odličnim načrtom namesto 2 stanovanj imeli štiri ( garsonjero v pritličju in še stanovanje v mansardi)

Ponudbeni pogoj prodajalca: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% plus 22% DDV.