Projekt Porto Ližnjan (Medulin) Urbane vile z bazenom Prihajajoči projekti

Istarska županija, Ližnjan

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Istarska županija
Lokacija: Ližnjan
Področje: Ližnjan
Število enot: 3
prosto:
prodano: 3

Nove urbane vile z bazenom

Ližnjan (ital. Lisignano) je ribiško naselje na Hrvaškem, ki se nahaja na skrajnem jugu istrskega polotoka. Naselje je obdano s plažami po celotni južni in vzhodni strani. V naselju Ližnjan živi približno 3.000 prebivalcev. Oddaljeno je 10 km stran od Pule, ki je hkrati največje mesto v Istri. V bližini naselja je tudi letališče Pula, ki spada v občino Ližnjan. Nedaleč stran se nahaja zaščiten naravni park, Rt Kamenjak, ki je zelo priljubljena destinacija za dnevne turiste.

Na atrktivni lokaciji v Ližnjanu, pri Medulinu, bo zgrajeno novo naselje, ki bo sestavljeno iz 10-ih luksuznih vil z bazenom (https://porto-liznjan.hr/). Objekti bodo zgrajeni iz najkvalitetnejših materialov, kar jih trg trenutno premore in po zadnjih evropskih standardih. Predvideni zaključek gradnje je v začetku leta 2024.

Vile so zasnovane v dveh etažah. Pritličje je namenjeno dnevno-bivalnemu prostoru, kjer se bo nahajala velika dnevna soba s kuhinj in jedilnico, ter kopalnica in shramba. Iz dnevne sobe in kuhinje bo omogočen izhod na pokrito teraso, bazen in letno kuhinjo. V zgornjem nadstropju bosta dve ločeni spalnici z lastno kopalnico in WC-jem, ter nadkrit balkon.

Vsaka vila stoji na samostojni parceli v velikosti 300,00 m2. Pred vhodom na parcelo, sta tudi dve urejeni parkirni mesti. Dostop do parcel je urejen po asfaltirani cesti.

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura: trgovina, lekarna, restavracije in banke. Plaže so oddaljene 500 metrov od objekta. V bližini je tudi mesto Medulin (2,5 km) in Pula (10 km).

Nepremičninska agencija Premium nekretnine je ekskluzivni prodajni zastopnik za prodajo vil v Projektu Porto Ližnjan (www.premiumnekretnine.hr).

Cenik enot (3)

Cena:
velikost:
Tip velikost m² Cena € oznaka
dvojček
hiša dvojček 110,00 - A-1 prodano
hiša dvojček 115,00 - C-2 prodano
hiša dvojček 115,00 - B-2 prodano
Jaka Petek
GSM:
051 245 035
Telefon:
01 230 70 70

Pošlji sporočilo