Projekt Vidikovac Residence Vila blok

Istarska županija, Pula

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Istarska županija
Lokacija: Nova Veruda
Področje: Pula
Število enot: 3
prosto:
rezervirano: 1
prodano: 2

Nova visoko kvalitetna stanovanja v Puli

Pula bo kmalu bogatejša za novo stanovanjsko naselje. Na Vidikovcu je predvidena gradnja novega stanovanjskega naselja z imenom Vidikovac Residence. Kompleks se bo nahajal na meji med Vidikovacem in Novo Verudo, bolj točno na Rizzijevi ulici. Nova stanovanja bodo predvidoma dokončana v letu 2023, celoten projekt pa obsega 38 visoko kvalitetnih stanovanj (www.vidikovac-residence.hr).

Vidikovac Residence je skrbno zasnovan projekt, ki v celoti tvori harmonično urbano družinsko naselje. Novo mini stanovanjsko naselje bo sestavljeno iz 10 stanovanjskih enot, ki bodo razdeljene na dve stanovanjski naselji. Poudarek je na novih standardih v arhitekturi, izvedbi, materialih in opremi, tako da lahko kupcem ponudimo sodobnejši in bolj udoben način življenja. Celotno naselje bo imelo skupno 38 prostornih, svetlih in modernih stanovanj, z velikimi terasami in funkcionalnimi shrambami.

S svojo prostorsko razporeditvijo je vsaki stavbi omogočeno osončenje skozi vse leto in zaščito pred pretiranim izpostavljanjem soncu v poletnih mesecih (orientacija sever-jug). Hkrati je poskrbljeno za dovolj intime in zelenja. V okolici zgradbe se bo nahajalo ogromno zelenih površin (travniki in gozdovi). Pred vsako stavbo se nahaja zasebno parkirišče. V neposredni bližini pa se nahajajo nakupovalni centri, šola, vrtec, lekarna, mestne plaže in Marina Veruda.

Nepremičninska agencija Premium nekretnine je  ekskluzivni prodajni zastopnik za prodajo novih stanovanj v projektu Vidikovac Residence (www.premiumnekretnine.hr).

Cenik enot (3)

Cena:
velikost:
Tip velikost m² Cena € oznaka
dvosobno
stanovanje dvosobno 62,00 - E3 prodano
trisobno
stanovanje trisobno 89,00 - D1 rezervirano
stanovanje trisobno 91,00 - G1 prodano
Jaka Petek
GSM:
051 245 035
Telefon:
01 230 70 70

Pošlji sporočilo