Gorenjska, Šenčur, Šenčur

Vrstna hiša

Cena: 475.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00843AZ
Vrsta: hiša
Tip: vrstna
Regija: Gorenjska
Lokacija: Šenčur
Področje: Šenčur
Leto izgradnje: 2023
Velikost: 121,40 m²
Parcela: 216,00 m²

V novi soseski v Šenčurju posredujemo pri prodaji nizkoenergijskih vrstnih hiš. Hišo le 3 km oddaljene od priključka na avtocesto ter približno 25 km od strogega centra Ljubljane.

 

Tlorisi hiš so raznoliki in prilagojeni različnim potrebam in željam kupcev. Pritličje obsega predprostor s prostorom za garderobo, utility, dnevni WC s tušem ter svetel dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in izhodom na teraso in vrt. Osrednji dnevni prostor je orientiran proti jugu, nameščena je steklena panoramska stena, kar zagotavlja veliko naravne svetlobe. Stopnišče iz pritličja vodi v hodnik v nadstropju, s katerega so dostopne štiri spalnice ter kopalnica. 

 

Hiša ima talno gretje, ki deluje na toplotno črpalko. Poskrbljeno je za svež in kvaliteten zrak z rekuperacijskimi in prezračevalnimi sistemi.

Lastna sončna elektrarna bo še bolj minimalizirala obratovalne stroške ter povečala energetsko neodvisnost posamezne enote. Za dopolnitev k samooskrbni funkciji smo na vrtni strani vgradili rezervoar za zbiranje deževnice in izvedli visoko gredo.  S sistemom za uporabo deževnice lahko meteorne vode uporabljate tudi za splakovanje stranišč ali pranje perila v pralnem stroju.

Izvedba kamina je odlična rešitev za dogrevanje prostorov v prehodnih obdobjih in tudi podpora ogrevanju s toplotno črpalko v najhladnejših mesecih. V ta namen ima hiša vgrajen dimnik, ki omogoča namestitev kamina.  Hiša je opremljena z videodomofonom, predpripravo za alarm in videonadzorni sistem, predpripravo za klimatsko napravo ter električno polnilnico.

Soseska se bo vizualno poenotila z zunanjo ureditvijo ter enotno zasnovo zelenih atrijev.

 

Za več informacij ali ogled vas vabim, da me kontaktirate. Brez stroškov posredovanja za kupca.

Andraž Žele
Številka licence:
03212
GSM:
040 377 067
Telefon:
040377067
Email:
andraz.zele@svet.si