Osrednjeslovenska, Grosuplje, Šmarje-sap

Samostojna hiša

Cena: -

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: Hiša 3
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Šmarje-sap
Področje: Grosuplje
Leto izgradnje: 2023
Nadstropje: P+1
Velikost: 144,96 m²
Parcela: 489,39 m²
Vselitev: 2023-07-01
Oprema: klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, domofon, kabelska televizija, kabelski internet, vrt
Ostalo: terasa, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga

Na mirni in prijetni lokaciji v Šmarju-Sapu prodamo samostojno hišo, ki jo bo krasila moderna arhitektura in dizajn. Nepremičnina zaradi svoje lokacije ponuja kupcu vse, kar potrebuje za kakovostno življenje. Objekt bo zgrajen iz najkakovostnejših materialov, kar jih trg trenutno premore in po zadnjih evropskih standardih. 

Zasnova razporeditve hiše je načrtovana tako, da je vsak del hiše izkoriščen do podrobnosti, kar pomeni, da vam je omogočeno udobje in zasebnost v stanovanju. Hiša je zasnovana v dveh etažah. Pritličje je namenjeno dnevno-bivalnemu delu. Na vhodu v hišo je dnevno stranišče in predprostor, iz katerega vodijo stopnice v zgornje nadstropje. V nadaljevanju sledijo jedilnica, kuhinja in dnevni prostor. Iz dnevnega prostora se dostopa na vrt s teraso. V pritličju je tudi tehični prostor, kjer so nameščene strojne instalacije za delovanje prezračevanja in talnega ogrevanja. V nadstropju je predprostor, spalnica z garderobno sobo in kopalnico, dve otroški sobi, ločena kopalnica in utility.

Okolica hiše in parkiranje
Na ograjeni parceli, ki meri 489,37 m2, je hiša umeščena tako, da je na voljo možnost ureditve prijetnega kotička za druženje v poletnih mesecih in nadstrešek za dva avtomobila. Dostop do parcel je urejen po asfaltirani cesti.

Način gradnje
Montažne pasivne hiše, ki zagotavljajo izjemno udobje bivanja z zelo nizko porabo energije, kar prinaša tudi nizke stroške vzdrževanja hiše.

Faza gradnje
Hiša se prodaja na ključ z grobo urejeno okolico.

Ogrevanje in hlajenje
Hiša ima talno ogrevanje in deluje na toplotno črpalko. Predpriprava za postavitev klime je pripravljenja, tako da je možno naknadno postaviti klimatske naprave. Hkrati je možno naknadno urediti tudi talno hlajenje.

Energetsko samooskrbna hiša
S pomočjo sončne elektrarne, integrirani v strešno konstrukciju, sami proizvajate električno energijo. Pridobljeno energijo uporabljate za delovanje toplotne črpalke, razsvetljave, gospodinjskih aparatov,...

Prezračevanje
Zahvaljujoč kontroliranemu prezračevanju, je v Vaši hiši 24 ur na dan zagotovljen dotok svežega zraka. Vgrajeni filtrirni sistem zagotavlja najboljšo prostorsko klimo, v kateri lahko uživajo tudi alergiki.

Lokacija in infrastruktura
V bližini je vsa pomembna infrastruktura: vrtec, šola, trgovina, lekarna, banka in pošta. Lokacija kupcu poleg vse potrebne infrastrukture v bližini omogoča kakovostno urbano življenje, možnosti za sprehode, kolesarjenje in hiter dostop do mesta. AC priključek Šmarje-Sap je oddaljen manj kot 1 km, prestolnica Ljubljana pa 10 km.

Družine s šoloobveznimi otroki ste lahko brez skrbi, saj osnovna šola Šmarje-Sap organizira brezplačni prevoz s kombijem do šole v dopoldanskem času in nazaj domov v popoldanskem času.

Začetek gradnje v septembru 2022. Načrtovani zaključek gradnje do 01.11.2023!

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Jaka Petek
GSM:
051 245 035
Telefon:
01 230 70 70
Email:
jaka.petek@svet.si