Moderne pasivne hiše na ključ Šmarje Sap Samostojna hiša

Osrednjeslovenska, Grosuplje

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Šmarje-sap
Področje: Grosuplje
Število enot: 4
prosto: 2
prodano: 2

Nove moderne hiše zgrajene na ključ v Šmarju-Sap

Šmarje-Sap je bogatejše za novi projekt s samostojnimi, samooskrbnimi pasivnimi in moderno zasnovanimi hišami. Ker smo v zadnjih letih opazili pomanjkanje novih kakovostnih hiš na trgu v Šmarju-Sapu, smo se odločili priskočiti na pomoč. Poiskali smo investitorja in mu pomagali zasnovati projekt za izgradnjo modernih samostojnih hiš. Celoten projekt je zasnovan iz štirih pasivnih in kakovostnih samostojnih hiš.

Hiše so zaključene in so takoj vseljive!

Vsaka hiša ima vgrajeno lastno sončno elektrarno, ki je priključena v elektro omrežje, s čimer je zagotovljena nizka cena in stalna dobava električne energije. Hiše imajo vgrajeno talno ogrevanje, Viessmann toplotne črpalke in Viessmann rekuperacijo za stalen dovod svežega zraka.

Arhitekturna zasnova je predvidela enoten videz vseh stanovanjskih hiš in zunanje ureditve, s čimer se zagotavlja visok standard bivanjske kulture in trajno vrednost nepremičnin.

Hiše so zasnovane v dveh etažah. Vsaka hiša stoji na samostojni parceli v velikosti približno 500,00 m2, kjer sta tudi dve urejeni parkirni mesti. Dostop do parcel je urejen po asfaltirani cesti.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura, kot so vrtec, osnovna šola, banka, pošta, trgovina, lekarna. Hkrati je oddaljeno manj kot 1,0 km od AC priključka Šmarje-Sap in 10 km od prestolnice Ljubljane.

Cenik enot (4)

Cena:
velikost:
Tip velikost m² Cena € oznaka
samostojna
hiša samostojna 144,00 489.000,00 Hisa 2 prosto Več
hiša samostojna 144,00 - Hisa 1 prodano
hiša samostojna 144,00 489.000,00 Hisa 3 prosto Več
hiša samostojna 144,00 - Hisa 4 prodano
Jaka Petek
GSM:
051 245 035
Telefon:
01 230 70 70

Pošlji sporočilo