Osrednjeslovenska, Medvode, Smlednik

Samostojna hiša

Cena: 730.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH00865SI
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Osrednjeslovenska
Lokacija: Smlednik
Področje: Medvode
Leto izgradnje: 2023
Velikost: 197,30 m²
Parcela: 695,00 m²

Posredujemo pri prodaji  nove moderno zasnovane nizkoenergijske samostojne hiše.

Stoji na ravni sončni parceli velikosti 695 m2 v mirnem naselju eno- in dvostanovanjskih hiš, oddaljenem od Smlednika cca 1 km.

Dovoz do hiše je  urejen iz asfasltirane lokalne ceste.

Hiša obsega dve etaži P+N, ki se razprostirata na 180m2 neto bivalne površine. Parkiranje je urejeno pod nadstreškom, kjer je tudi lopa za shranjevanje vrtnega orodja, športne opreme ipd. Poleg lope je tudi zbiralnik za deževnico, ki se zbira v zalogovnik in je vezana na sekundarni vodovodni sistem (splakovanje

wc-jev, zalivanje ipd.)

V pritličju so:  predprostor z garderobnimi omarami, ločene sanitarije, tehnični prostor/prostor za IT inštalacije, delovna soba/domača pisarna ter ogromen dnevno bivalni prostor, povezan  moderno kuhinjo, ki je opremljena z najmodernejšo belo tehniko.

Iz dnevne sobe je tudi izhod na sončno teraso in ozelenjen vrt.

Pritličje in prvo nadstropje povezujejo konzolne stopnice iz masivnega hrasta.

V prvem nadstropju so: glavna spalnica z garderobno sobo in kopalnico, 3 otroške spalnice s kopalnico in  utility.

Hiša je klasične gradnje, opremljena z modernim pohištvom višje kakovosti, izdelanim po meri. Tla v bivalnih prostorih so obložena s hrastovim parketom, drugje s keramiko. Vsa bela tehnika je višjega cenovnega razreda.

Hiša ima vgrajene tudi pametne napeljave, ki omogočajo kvalitetno in udobno bivanje ter enostavno upravljanje z vsemi elektronskimi napravami (ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, senčenje, razsvetljeva ipd.)

Med drugim je vgrajeno tudi prezračevanje, klimatske naprave, talno gretje, ipd. Ogrevanje je talno na elektriko - toplotna črpalka (geosonda), stroški so izredno nizki.

Odlična lokacija omogoča hiter in enostaven dostop do AC priključka Vodice in do Smlednika, kjer je osnovna infrastruktira (trgovina, pošta, vrtec, šola,...). Za objekt je pridobljeno gradbeno dovoljenje, zk je urejena in vseljiva po dogovoru.

Vabljeni na ogled!

Pogoj lastnika za sklenitev posla je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove. Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo.

 

 

 

 

 

Špela Ingolič
Številka licence:
02224
GSM:
031 537 399
Telefon:
01 230 70 70
Email:
spela.ingolic@svet.si