Nepremičninska agencija Svet Real

 

Dobrodošli v našem Svetu!

 

Naj gre za nakup, prodajo, najem ali oddajo nepremičnine, nepremičninska agencija Svet Real je pravi naslov za vas.

Poleg informacij o agencijskih storitvah in novic o nepremičninskem trgu, lahko na našem spletnem mestu iščete po bazi prodajalcev, oddajalcev ter najemnikov. Za svetovanje in vsebinska vprašanja pa vam je na voljo izkušena in strokovna ekipa nepremičninskih agentov.

V nepremičninski agenciji Svet Real vam nudimo tudi druge nepremičninske storitve kot so: iskanje nepremičnine po vaših željah in kriterijih, vrednotenje nepremičnine, izvajanje gradbenih del, sodelovanje na področju priprave projektov in izvedbe projektov, soinvestitorstvo.

Da boste med prvimi seznanjeni s svežimi informacijami in ponudbami z nepremičninskega trga, se naročite na obveščanje o novostih iz ponudbe.

                                                                                                      Ekipa SVET REAL d.o.o.
                                                 Vaš najzanesljivejši partner pri nakupu in prodaji nepremičnin

Zgodovina

 

Začelo se je pred tremi desetletji na Vrhniki, z enim zaposlenim. Že v prvem letu dni poslovanja so nam zadovoljne stranke in uspešno opravljeni projekti vlili optimizem za odprtje nepremičninske agencije v Ljubljani. Iz s.p.-ja je nastal d.o.o., sedež podjetja pa smo preselili v Ljubljano, kjer smo ostali do današnjega dne.

Iz leta v leto se je naša ekipa nepremičninskih agentov krepila, nepremičninska agencija Svet Real pa je z odprtjem novih enot po Sloveniji širila svoj obseg poslovanja. V preteklosti smo v vlogi investitorja zgradili, adaptirali in prenovili vrsto gospodarskih, poslovnih, stanovanjskih in turističnih objektov.

Agencija Svet je v poslu nepremičninskega posredništva do sedaj pri prodaji nepremičnin pomagala več tisočim individualnim strankam, tako fizičnim kot pravnim osebam. Prav tako pa vedno pogosteje posredujemo tudi pri prodaji novogradenj in poslovnih nepremičnin za investitorje.

V preteklih letih smo poslovanje usmerili predvsem na območje osrednje Slovenije, hkrati pa smo ustanovili posebni oddelek, ki se ukvarja z iskanjem poslovnih nepremičnin primernih za investitorje.

Našim strankam lahko zagotovimo vse storitve s področja nepremičnin, od začetka do konca. Prav zato smo ponosni na vse, ki so zaposleni pri nas in delajo za vas!

 

Prihodnost

 

V prihodnosti bo naša dejavnost še naprej usmerjena v zagotavljanje visoke strokovnosti, varnosti in kakovosti naših storitev. Ob tem pa si bomo prizadevali za še boljše poslovne odnose z našimi partnerji in strankami.

Poslovni rezultati preteklih let, predvsem pa kakovostna ekipa sodelavcev, so predstavljali zelo dobro izhodišče za nadaljnjo rast podjetja.

V letu 2019 smo svojo dejavnost začeli širiti na hrvaški trg, osredotočili smo se na področje Istre. V letu 2021 smo s hrvaško nepremičninsko agencijo Premium nekretnine sklenili partnersko sodelovanje, hkrati pa odpiramo nove projekte, s katerimi bomo kupcem ponudili nadstandardna stanovanja in hiše v hrvaški Istri. Bogata paleta izkušenj z nepremičninami v hrvaški Istri nas brez pretirane samohvale uvršča med strokovnjake za Istro. V prihodnjih letih želimo še okrepiti našo prisotnost na Hrvaškem, glavni cilj poleg Istre pa je prestolnica, Zagreb.

Naše poslanstvo temelji na napredku. Postati želimo najboljši na področju prodaje visoko kvalitetnih nepremičnin v Sloveniji in na Hrvaškem, ter hkrati širiti in razvijati naš oddelek poslovnih nepremičnin.

V prihodnosti želimo preseči Vaša pričakovanja in Vam zagotoviti vrhunsko kakovost bivanja.

 

In ne pozabite: Svet nepremičnin je pri nas urejen!

 

Ekipa Svet Real

Ekipa Svet Real