Dobrodošli v našem Svetu

Spoštovani,

poleg celotnih informacij o Svetovih agencijskih storitvah, pomembnih pravnih obvestilih ter o novicah na nepremičninskem trgu, smo za vas pripravili funkcionalne spletne storitve. S pomočjo te strani lahko iščete po ponudbi prodajalcev in oddajalcev ali razpisih kupcev in najemnikov, naročite obveščanje o novostih iz ponudbe, kontaktirate naše posrednike, izberete svetovanje in mnoge druge stvari: lahko vam pomagamo pri odkupu vaše nepremičnine, vam predlagamo soinvestitorstvo, vam ponudimo izvajanje gradbenih del, sodelovanje na področju priprave projektov in izvedbe projektov...

Upamo, da bo spletno mesto izpolnilo vaša pričakovanja, v nasprotnem primeru bomo veseli vaših predlogov za izboljšavo. Želimo vam uspešno iskanje in obilo zadovoljstva pri uporabi spletnega mesta.

                                                                                                      Ekipa SVET REAL d.o.o.
                                                 Vaš najzanesljivejši partner pri nakupu in prodaji nepremičnin

Zgodovina

Začetki segajo v prejšnje stoletje, v leto 1994. Začelo se je na Vrhniki, z enim zaposlenim. Že v letu dni nas je bilo več in glede na dobre rezultate ter odzive okolice smo odprli še enoto v Ljubljani. Iz s.p.-ja je nastal d.o.o., sedež podjetja pa smo preselili v Ljubljano.

Leto za letom smo zaposlovali, odpirali nove enote, širili obseg poslovanja. 

Našim strankam lahko zagotovimo vse storitve s področja nepremičnin, od začetka do konca. Prav zato smo ponosni na vse, ki so zaposleni pri nas in delajo za vas!

Prihodnost

V prihodnosti se poslovna politika našega podjetja ne bo bistveno spreminjala. Naša dejavnost bo usmerjena predvsem v zagotavljanje visoke strokovnosti, varnosti in kakovosti naših storitev. Ob tem pa si bomo prizadevali za še boljše poslovne odnose z našimi partnerji in strankami.


Poslovni rezultati preteklih let, predvsem pa kakovostna ekipa sodelavcev, so predstavljali zelo dobro izhodišče za nadaljnji razvoj podjetja. Pretekli optimizem ni bil neutemeljen, saj smo dosegli vse zastavljene cilje do sedaj, pa tudi za naprej imamo zastavljene smele cilje.